Events

Mar
22
Utrechtse Heuvelrugtocht
Date and Time
22/03/2020 08:00
22/03/2020 16:00
+ iCal Export
More Information
Note
Nadat het aantal deelnemers bekend is zullen we ook het vervoer naar Dreibergen organiseren.
Event Details

Zondag 22 maart 2020 zullen wij de Utrecht Heuvelrugtocht rijden. Deze toertocht kent diverse afstanden (30, 50, 75, 100 en 140 km) en start in Driebergen. Doordat er diverse afstanden kunnen worden gereden is dit evenement toegankelijk voor alle snelheidsgroepen binnen Fietspromo.


Deze toertocht gaat in de richting van Amersfoort. Op de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug zijn ook leuke klimmetjes te vinden.

Vanuit de start gaan de routes eerst naar de Pyramide van Austerlitz om vervolgens richting de kazernes ten noordoosten van Zeist te rijden. Met het rondje over het Soester Hoogt achter de voormalige luchtmachtbasis Soesterberg zijn er een paar korte klimmetjes door een prachtig bosrijk gebied.

Vervolgens naar de zuidkant van Amersfoort. De Amersfoortse Berg beklimmen van diverse kanten, het blijkt een flinke kuitenbijter. Er volgt dan een overgangsmoment richting het andere gebied van de Utrechtse Heuvelrug. 

Na het rustpunt in Maarsbergen gaan de langste afstanden richting Leersum en Amerongen en pakken daar nog een aantal klimmetjes mee.

Op de Maarnse Grindweg komen alle afstanden weer samen. Via Doorn en Sterkenburg gaan we weer terug naar Driebergen.

Startlocatie DTC clubhuis Sportcentrum De Woerd
De Woerd 3, 3972 KD Driebergen

Wij zullen rond 07.00 uur uit Maassluis vertrekken.

Location
DTC - Driebergen
De Woerd 3, 3972 KD Driebergen-Rijsenburg, Nederland
  DTC clubhuis Sportcentrum De WoerdDe Woerd 3, 3972 KD Driebergen