Fietsnieuws

FietsProMo's

Rondje Puttershoek/Numansdorp 22/9

Zondag 22 september rijden we in plaats van de Priva tour een rit door de Hoekse Waard naar Numansdorp.

Het plan is om om 09.30 uur te starten op de Markt,  met een (tussen)stop rond 11.30 uur in Puttershoek onder de molen. Vervolgens kan de keus worden gemaakt om direct via Oud-Beijerland (+/- 80km) of met met een extra lus via Numansdorp (+/- 100 km) terug te keren naar Maassluis.

Op de heenreis zal het tempo tussen de 26 en 28 km per uur liggen. Dat geldt ook voor de Oud-Beijerland terugreis.
De Numansdorp route zal met een snelheid tussen de 30 en 32 km per uur worden vervolgd.

FietsProMo's

Sauerland weekend gepronlongeerd in 2020

Het Sauerland weekend is voor 2020 geprolongeerd.
 
Gedurende het Hemelvaartweekend van 21 tot 24 mei 2020 zal Fietspromo opnieuw neerstrijken in de bungalows van www.villas.winterberg 
 
Het Sauerland is iets minder uitdagend is voor de echte klimmers onder ons, maar we hebben ervaren dat deze voldoende uitdagingen biedt voor de “mindere” klimgeit.
 
Heb jij volgend ook zin in een sfeervol en onderhoudend weekend, met uitdagende fietsritten?
 
Meldt je dan per omgaande an (doch uiterlijk 30 september 2019)  via info@fietspromo.nl
 
Dit weekend is niet alleen toegankelijk voor leden, maar ook voor partners en kinderen.
 
 
 
FietsProMo's

Woensdagochtend ritten

Nu de avondtrainingen op de woensdag zijn beëindigd, zullen we zolang het weer het toestaat vanaf 18 september wekelijks starten met een Woensdagochtend ride.

Het idee is om wekelijks op een ontspannen wijze een rondje in de regio te maken. We starten om 10.00 uur  en vertrekken zoals gebruikelijk vanaf de kantine van VTM aan de Albert Schweizerdeef.  De verwachting is dat we ritjes van zo’n 2 uur zullen maken.

Deze ride is toegankelijk voor alle Fietspromo’s die toevallig zin en/of tijd hebben.  Ook het meenemen van een introducee is toegestaan.

Uiteraard rijden we alleen bij voldoende belangstelling en onder acceptabele weersomstandigheden. Volg dus wel de laatste berichten op onze website en/of ‘whatsapp’

FietsProMo's

Jaarafsluiting 2019

Wie de Fietspromo’s een béétje kent, weet dat er áltijd gefietst wordt.

Toch prikken wij een moment voor het afsluiten van het indrukwekkende fietsjaar 2019 met zijn mooie fietsroutes, zoevende pelotonnetjes en gezellige terrasbezoeken maar ook met het delen van het nodige lief en leed dat we samen hebben meegemaakt.

Daarom nodigen we je uit voor de jaarafsluiting op zaterdag 28 september a.s. van 11:00 uur tot 17:00 uur in de kantine van VTM.

Natuurlijk wordt er gefietst én is er Appeltaart.

Zet de 28e september vast in je agenda!

Eind augustus volgt meer informatie en kan je je opgeven