Fietsnieuws

FietsProMo's

Rondje Boskoop – Zondag 20/9

Een rondje Boskoop staat dit jaar voor het eerst voor zondag 20 september op het programma,

Dit rondje kent 2 afstanden 110km en 75km. Beide afstanden zijn te doen voor fietsers die een rijsnelheid van 24+km per uur aankunnen.

Het eerst deel voert langs de Rottemeren en kan gezamenlijk worden afgewerkt. De langste route zal inderdaad Boskoop aan doen, maar de 75 km gaat na de Rottemeren via Zoetermeer retour naar Maassluis.

Vertrek om 09.00 uur van de Markt

Als je mee gaat meld je dan zo snel mogelijk aan via de Fietspromo agenda onder “BOOK NOW” m.v.v. de te rijden afstand of via de Whatsapp groep “Fietspromo fietsafspraken”

De routes zijn te downloaden vanaf de Fietspromo website via PromoRoutes.

FietsProMo's

Pensionado ritten op woensdagen

Hoewel de trainingsritten in verband met de snel invallende duisternis zijn beëindigd, fietst Fietspromo gewoon door dit najaar en komende winter.

De pensionado ritten op de woensdagochtend zijn namelijk niet alleen toegankelijk voor de gepensioneerden, maar ook voor alle andere leden die zin en tijd hebben voor een korte rit van zo’n 1,5 a 2 uur.  Route en snelheid wordt in onderling overleg bepaald.

Wil op de woensdag dus blijven fietsen met Fietspromo en heb je overdag tijd?
Sluit je dan aan bij de “pensionado’s” van onze vereniging. Zij rijden bij goed weer het hele jaar door en starten om 09.30 uur eveneens bij VTM.

 

FietsProMo's

Fietspromo programma 2020 – Post Corona –

Op 3 februari tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst is het programma van Fietspromo voor 2020 gepresenteerd.Helaas hebben wij dit programma door het COVID-19 virus niet ten uitvoer kunnen brengen.

Nu de maatregelen zijn versoepeld start Fietspromo haar activiteiten per 1 juli weer op.

Om voor de rest van het seizoen nog een aantrekkelijk fietsprogramma te kunnen bieden, is de fietskalender van Fietspromo weer aangepast. De tochten worden vanaf het eerste weekend in Juli weer hervat.

Als het zover is zullen de activiteiten worden opgenomen in de Fietspromo fietsagenda. op deze site.

In de bijlage tref je een volledig programma Programma 2020 – post Corona van de activiteiten van Fietspromo 2020 in het post corona tijdperk.