Fietsnieuws

FietsProMo's

Seizoenstart 2020

Op zondag 29 maart gaat het Fietspromo toerfietsseizoen 2020 officieel van start met de jaarlijkse openingsrit.

Alle groepen met diverse rijsnelheden van 20 tot 30km per uur zullen ritten rond Maassluis en door het Westland/Delfland rijden tussen. De afstanden zullen afhankelijk van de groep tussen de 30 en de 60 km liggen.

Naast leden is deze rit ook toegankelijk voor niet leden die eens willen kijken hoe het fietsen in een groep bij Fietspromo voelt.

Wij verzamelen vanaf  09.45 vanaf de Markt in Maassluis en om 10.00 uur valt het startschot voor het vertrek. Wij verwachten dat alle groepen weer rond 12.30 uur arriveren.

FietsProMo's

Woensdagochtend ritten

Nu de avondtrainingen op de woensdag zijn beëindigd, zullen we zolang het weer het toestaat vanaf 18 september wekelijks starten met een Woensdagochtend ride.

Het idee is om wekelijks op een ontspannen wijze een rondje in de regio te maken. We starten om 10.00 uur  en vertrekken zoals gebruikelijk vanaf de kantine van VTM aan de Albert Schweizerdeef.  De verwachting is dat we ritjes van zo’n 2 uur zullen maken.

Deze ride is toegankelijk voor alle Fietspromo’s die toevallig zin en/of tijd hebben.  Ook het meenemen van een introducee is toegestaan.

Uiteraard rijden we alleen bij voldoende belangstelling en onder acceptabele weersomstandigheden. Volg dus wel de laatste berichten op onze website en/of ‘whatsapp’